Premiekeuring hengsten januari 2022

Zoals op de website van het N.S.P.S. valt te lezen wordt de hengstenkeuring op 7 en 8 januari 2022 wel georganiseerd. De keuring vindt plaats in Ermelo in het Nationaal Hippisch Centrum. De toegang tot de keuring is beperkt tot de voorbrengers en de medewerkers van de trainingstallen.
Om het voor toeschouwers toch mogelijk te maken deze primering te volgen wordt de livestream zoals we die kennen van de jonge hengstenkeuring voortgezet.

Aangepaste programmering

  • Op vrijdag 7 januari worden de nog te tonen hengsten verwacht van de jaargang goedgekeurd in 2018 én de volledige jaargang van 2019. In de middag is er dan ruimte voor de nakeuring, geplande start 13.30 uur en vervolgens de herkeuring om 15.00 uur.
    Aanvang vrijdagochtend is 09.00 uur.
  • Zaterdag 8 januari zijn dan de hengsten van de jaargangen 2020 en 2021 aan de beurt, alsmede de hengsten die begin december 2021 hun goedkeuring hebben ontvangen, jaargang 2022.
    Aanvang zaterdagochtend is 08.30 uur.

Beide dagen worden de hengsten individueel beoordeeld en geprimeerd. De programmavolgorde is per voorbrenger/trainingsstal.
Zie hieronder voor de programmering van beide dagen en de na- en herkeuring.

Aangepaste indeling HK 2022 januari
Na en Herkeuring 7 januari 2022

E.e.a. is gebaseerd op nu bekende regelgeving en rekening houdend met medewerking van de benodigde (overheids)instanties en daarom ook onder sterk voorbehoud van wijzigingen in de betreffende regelgeving.

Voor de volledige berichtgeving kijk op de website van het N.S.P.S.